• Z vami že več kot 25 let

    ETS Pregl d.o.o.- strokovnjak za elektroinštalacije in konkurenčen partner pri oskrbi z elektomaterialom, belo tehniko in akustiko

    Preberi več

Dobrodošli

V podjetju ETS PREGL d.o.o. se ukvarjamo z izvajanjem vseh vrst električnih instalacij. Sodelujemo tako z velikimi naročniki, na industrijskih objektih, kakor tudi z manjšimi, na individualnih objektih, kjer naš strokoven kader, s posluhom za želje in zahteve naročnika, izpelje projekt v skladu z veljavnimi standardi in predpisi. Poleg same izvedbe elektroinštalacij, dobavimo tudi ves ustrezen material ter opremo.

Poleg storitvene dejavnosti se v podjetju ETS PREGL d.o.o. ukvarjamo z trgovinsko dejavnostjo; veleprodajo in maloprodajo specializiranega elektroinštalacijskega materiala, svetil, aparatov bele tehnike ter akustike priznanih blagovnih znamk.

Hvala ker nam zaupate,

Elektro storitve
Elektro material
Bela tehnika Gospodinjski aparati Akustika

Zakaj izbrati ETS Pregl za svojega partnerja

Kvalitetno in Pravočasno

Smo zanesljiv partner za izvedbo vseh vrst elektroinštalacij z več kot 20 letnimi izkušnjami.

Široka ponudba in ugodne cene

Nudimo veliko izbiro elektroinstalacijskega materiala, bele tehnike in akustike po ugodnih cenah.

Prilagodljivi in veseli novih izzivov

Storitve opravljamo tako na malih kot velikih objektih, novogradnjah in obstoječih industrijskih in javnih objektih.

Maloprodaja in veleprodaja

Z elektromaterialom oskrbujemo več slovenskih podjetij katerim nudimo ugodne plačilne pogoje in dostavo.

Reference

Podjetje ETS PREGL d.o.o. je v zadnjih dvajsetih letih sodelovalo pri izvedbi elektroinstalacij in dobavi materiala na številnih projektih doma in v tujini.

Več projektov
O podjetju

Podjetje ETS PREGL d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1996. Razvilo se je iz manjše firme, ki jo je leta 1988 ustanovil Anton Pregl kot samostojni podjetnik. Tendence po razvoju, predvsem pa velika zagnanost in ambicioznost vodstva podjetja ter naraščanje povpraševanja iz leta v leto je pripomoglo k temu, da se podjetje nenehno razvija, širi dejavnost ter danes zaposluje 57 ljudi.

Že vrsto let se zaposleni v podjetju trudimo izpolnjevati želje naših naročnikov z največjo mero kakovosti, hitre odzivnosti, znanja in strokovnosti. Zavedamo se, da le s skupnimi močmi lahko dosežemo zastavljene cilje in želeno rast.

Preberi več

Iščete partnerja za izvedbo elektroinštalacij in dobavo elektromateriala?
Mi smo tu za vas, da vam svetujemo in ponudimo najugodnejšo rešitev vaših želja.

Kontaktirajte nas