Veleprodaja

Na področju veleprodaje nam svoje zaupanje že vrsto let izkazujejo priznana slovenska podjetja, katerim dobavljamo in dostavljamo najrazličnejše vrste vzdrževalnih materialov, rezervne dele za stroje, različne vrste elektromateriala in blago široke potrošnje.

Naši zvesti kupci so SwatyComet d.o.o., Cimos d.d., Impol 2000 d.d., Talum d.d., Paloma d.d., Kolektro Etra d.o.o., Tehnika Set d.d., Aluminium Kety Emmi d.o.o. in drugi. Pri nas se oskrbujejo tudi številni samostojni podjetniki elektro stroke katerim dobavljamo ves potreben elektromaterial in ostali pomožni material.

Nabavne poti imamo vezane direktno na proizvajalce in ne na posrednike, tako da so naše prodajne cene resnično konkurenčne.

Že vrsto let dobro sodelujemo z naslednjimi proizvajalci elektromateriala Strojkoplast, Elten, ETI Izlake, Schrack, TEM Čatež, Elektromaterial Lendava in drugimi.

Če tudi vi iščete zanesljivega poslovnega partnerja za dobavno elektromateriala in ostalega vzdrževalnega materiala, nas kontaktirajte. Skupaj bomo dorekeli model poslovanja, ki bo prilagojen željam vašega podjetja.

 

Naš komercialist za veleprodajo je za vas dosegljiv vsak delovni dan na telefonski številki + 386 2 843 20 16 in na elektronskem naslovu komerciale ets-pregl.f@siol.net

Kontaktirajte nas